Sa, 27-Dec-2025, 06:38:27
Main Registration Login
Welcome, Guest · RSS
BACK... [ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: McScorpio  
Gadatirgus dragonos
McScorpioDate: We, 02-Nov-2011, 23:00:13 | Message # 1
Sergeant
Group: Administrators
Status: Offline
Daudzi vēl atceras, kad parādījās pirmais gadatirgus, kurā pardevās sarkanie cirvji, un vēl varēja nopirkt pa 2. Tagat administrācija ieviesa kavas, kārtis, eliksīrus, sumonus – kopēji, lohatrons. Daudzi aizdomājas, vai ir vērts vispār tur kautko pirkt? Es pateikšu ātrāk, Jā. Es vispār skatoties uz katru lietu, pirmkārt novērtēju, vai var no tās iegūt ienākumus. Ja nē – tātad lohatrons un man tā paliek neinteresanta. Ieskatoties kārtīs, dāvanās, sumonos es sapratu, ka tas ir lohatrons, administrācija vienkārši velk no jums ārā zeltu. Bet es pievērsu uzmanību neievainojamības eliksīriem: man likās, ka uz viņiem var nopelnīt.
Manas teorijas pārbaudei bija nopirkti 5 eliksīri 5 līmenim и 3 gabali 7 līmenim. Tādā veidā es varēju pārbaudīt, vai ir reāli kautko nopelnīt uz viņiem.

Ar piekto līmeni, apdomājot situāciju, nolēmu izmantot šos eliksīrus rainbow laikā. Tātad pilns komplekts un blesi:
Exec komplekts (visas max rūnas: +20 spēks +20 intuīcija).
Žurku un Bagurona blesi.
Rainbow.
Neievainojamības eliksīrs.
Kā ienaidnieks bija izvēlēti pieredzējušie tīģeri, krogani, Pieredzējušie koki. Slotos eliksīri: zaļie spēka eliksīri (+30 % ) 6 healing, viena burka +50%.
Cīņa banāla: bez bloka situ tīģeri, uz supersitienu situ ra spēku, dažu kritu gadījumā – stājos blokā, dzeru lielo burku + pēc laika metu healing, veru vaļā bloku uz supersitienu. Galvenais šeit nebremzēt: atcerieties ka neievainojamības eliksīrs darbojas 2 stundas. Eksperimenta rezultāts mani pārsteidza: sarēķinot visas izmaksas, es ieraudzīju ka eliksīrs, kas maksā 2,5 zelti, nāk atpakaļ ar ienākumu 7.5 zelta minimums!

Tālāk veicu līdzīgu eksperimentu ar 7 līmeni.
Exec komplekts: 3 lietas 6-7 līmeņa (runas +10 bruņā +13 ierocī), pārējais executioner sets (pleci un maika ar rūnām +3). Blesi tie paši kas 5 līmenī.
Līdzīgas pārbaudes rezultāts mani sarūgtināja: es knapi izgāju uz nelieliem plusiem par šo laiku. Iemesls banāls: katastrofāls monstru trūkums, patstāvīgi ja ne es – tad kāds cits lien cīņā. Rezultāts – kaujas ieilgst, blesi deg, pēc 2 stundām knapi atsitu eliksīra izmaksas.

No šā varu secināt: neievainojamības eliksīrs attaisnojas 5 un 6 līmenī (6 līmenī nemēģināju, bet esu pārliecināts, drīz būs gadatirgus, paņemšu un pamēģināšu), bet pilnīgi nederīgs līmeņiem virs 6. 7 līmenī starpību starp neievainojamību un amuletu destruction +30 spēks un intuīcija praktiski nejūtās, sajūta ka nedaudz vairāk izvairos. Nu un beidzot pateikšu: Nebaidieties eksperimentēt! Jebkurš rezultāts, pat negatīvs – Tā ir pieredze!

Katrā gadījumā vienmēr pērkam ķēdes posmus - ticiet man uz tiem var nopelnīt. Sarkanos ieročus - pēc nepieciešamības - savu cenu viņi atsitīs. Ieročus pērkam tad ja mums ir vismaz -1 līmenis ar ieroci, pretējā gadījumā uz vienu līmeni ņemt ieroci ir naudas izmešana vējā. Ja mēs bieži kaujamies, blesojam varam pirkt uzpildes kas liekams mantās - ietaupīsiet ja jūs ēdamo pērkat veikalā utt.

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Created By SilverDragons