Sa, 27-Dec-2025, 06:38:27
Main Registration Login
Welcome, Guest · RSS
BACK... [ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: McScorpio  
Rainbow - kā iet
McScorpioDate: We, 02-Nov-2011, 23:25:56 | Message # 1
Sergeant
Group: Administrators
Status: Offline
Ceru ka mana tabula palīdzēs jums ātrāk izpildīt rainbow kvestu (3 sadaļā). Man ļoti pietrūka tādas tabulas 5 līmenī, es pirmo reizi paņēmu rainbow pie 40%. A cik naudas varēju vēl nopelnīt!... Pirmkārt, paņemiet pašu uzdevumu un ejiet sist Liches[5] Vassals Tombos. Iesaku jums ņemt kautkādu blesu (Bagurona piemēram), savādāk sist viņus 5 līmenī pagrūti (viņam 400 hp, patstāvīgi krito un bloķē). Kā parasti lai sasistu 10 gaiši zilos akmeņus ir jānosit apmēram 100 liches. Vai var kautkā atvieglot sev darbu? Jā un vēlreiz jā, jo ne pa velti es rakstu visu šito, lai jūs tērētu pēc iespējas mazāk laika. Izveidoojiet grupu ar 6 līmeni (pajautājie draugam vai kā), kurš jau ir sasitis savus 10 akmeņus. Kopā jūs ļoti ātri nositīsiet 100 liches[5] , tā kā jūsu draugam būs ierobežojums (vairāk par 10 gaiši zilajiem akmeņiem izsist nevar, atcerieties to!), visi akmeņi kas kritīs, kritīs Jums! Tādā veidā var saīsināt laiku vairāk kā uz pusi. Takā domājiet ))) Iedomāsimies, ka taisnīgi netaisnīgi Jūs tomēr izsitāt 10 gaiši zilos akmeņus. Jūsu turpmākā darbība, kuru es aprakstīšu, iesaku pildīt tieši tā! Es parādīšu pāris variantus, lai varētu tikt skaidrībā, kas jums piemērotāk.

1) Pirmais variants pats ātrākais, bet ne pats labākais ((( Būtība tāda, ka pēc rainbow uzdevuma izpildes (paša uzdevuma) mainīt akmeņus jau NEVAR. Tādēļ jūs lasāt tikai uzdevumam.
1.1) Sasitat 10 gaiši zilos akmeņus no lichem.
1.2) Ejam uz Communal Grave un mainam 9 gaišizilos akmeņus pret 3 zilajiem.
1.3) Mainam 2 zilos akmeņus pret 1 lillā
1.4) Aukcionā pērkam (vai sarokam – no draugiem dabonam)
6 zilās zivis
pa 2 no katra zilā akmeņa
pa 2 no katras zilās puķes
1.5) Ģildē mainam savus akmeņus un puķes pret akmeņiem un dabonam 2 dzeltenos un 2 oranžos akmeņus
1.6) Ejam uz Borrow of Sadness pie maga un mainam 6 zilās zivis pret 2 sarkanajiem akmeņiem
1.7) Ejam uz Wolf Wastelands pie Pixies un mainam 1 dzelteno, sarkano, oranžo akmeņus pret 1 zaļo
Viss, Jums ir visi 7 krāsu akmeņi, apsveicu!

McScorpioDate: We, 02-Nov-2011, 23:26:12 | Message # 2
Sergeant
2)Tagat solītais otrais variants. Viņš ir grūtāks, protams uzdevuma veikšanai nepieciešams apmēram 2x vairāk laika. Bet tas ir to vērts, kādēļ paskaidrošu vēlāk, beigās Jūs redzēsiet atšķirību!
2.1) Izsitam 10 gaiši zilos akmeņus no Lichem.
2.2) Ejam uz Communal Grave un mainam 9 gaišizilos akmeņus pret 3 zilajiem. (ir variants nodot efrilus, bet tas ir tiem kas staigā pa māju vai var dabūt efrilu. Ja efrilu jums nav, neiesaku jums bremzēties, labāk izsitiet gaišizilos akmeņus. Bet vienalga, tādā veidā var sev atstāt veselus 9 akmeņus. Tādēļ mans ieteikums --- Ejiet mājā vai nopērciet efrilu (replikators, maksa par mājas gājienu tikai pēc efrila utt)).
2.3) Ejiet atpakaļ uz Vassals Tomb un izsitiet vēl +3 gaišizilos akmeņus (kopā jābūt 4 akmeņiem! Tas ja mainījāt 9 pret 3 zilajiem)
2.4) Ejiet alās, arēnā, templī un sasitat 10 magmāru skalpus (iesaku alās)
2.5) Mainiet 10 skalpus pret 1 lillā. (pie nekromanta Vassals Tombos)
2.7) Aukcionā pērkam (vai sarokam – no draugiem dabonam)
6 zilās zivis
pa 2 no katra zilā akmeņa
pa 2 no katras zilās puķes
2.7) Ģildē mainam savus akmeņus un puķes pret akmeņiem un dabonam 2 dzeltenos un 2 oranžos akmeņus
2.8) Ejam uz Borrow of Sadness pie maga un mainam 6 zilās zivis pret 2 sarkanajiem akmeņiem
2.9) Ejam uz Wolf Wastelands pie Pixies un mainam 1 dzelteno, sarkano, oranžo akmeņus pret 1 zaļo

A tagat atbilde, priekš kam tā iestrēgt. Ja pirmajā gadījumā jums būs 7 krāsainie akmeņi, kuri visi jums aizies uz uzdevuma izpildi.
2 variantā jums būs 13 akmeņi (tas ir variantā bez efrila, vieglākais) un 22 akmeņi ar efrilu gadījumā. Ir jēga vai nē? Domāju viss skaidrs.

Jūs jautāsiet, priekš kam mums tik daudz dubultakmeņu? Lieta tāda, ka pēc rainbow uzdevuma izpildes Jums kaujās sāk krist rainbow akmeņi, sakrājot 10 vienādas krāsas akmeņus (vienas krāsas) var dabūt reinbow bez maksas. Tikai pamanāma viena problēma pie uzdevuma izpildes turpinājumā ---- Ir reāla problēma izsist pāris pēdējos akmeņus, piemēram jūs sasitāt 9 sarkanos akmeņus, bet pēdējais nu nekādi nekrīt, kaut nosities. Tādēļ šie liekie akmeņi ai kā jums noderēs, Ticiet smile

McScorpioDate: We, 02-Nov-2011, 23:42:39 | Message # 3
Sergeant
№ / Akmens / Kas vajadzīgs lai dabūtu / Kur dabūt

1 / gaiši zilie / Nogalinot Liches[5] , kamēr nesavāksi visus 10 akmeņus(max) izkrišanas iespēja 10% / Vassals Tomb
2 / zilie / Lai dabūtu nepieciešams 3 gaiši zilos vai 3 efrili Мах ko var iegūt ir 3 gb. / Feja Communal Grave
3 / lillā / Vajag 2 zilos akmeņus vai 10 magmāru skalpus / Skalpi --- alas, arēna, templis..... / Vassals tomb , pie nekromanta
4 / oranžs / Vajag 3 zivis (zilās). Мах ko var dabūt 2 akmeņi / Barrow of Sadness pie maga
5 / dzeltens / Vajag 1 no katra zilā akmeņa Мах var dabūt 2 akmeņus / O'Delvays Square, Guild , pie geologa
6 / sarkans / Vajag 1 no katras zilās puķes Мах var dabūt 2 akmeņus / O'Delvays Square, Guild , pie herbalista
7 / zaļš / 1 oranžs 1 dzeltens 1 sarkans vai 3 gaiši zilie akmeņi / Wolf Wasteland pie Pixies

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Created By SilverDragons